Mord som underhållning sedan 1975

Vi skriver 1975. På Bonniers går en bokklubbschef och en redaktör i djupa tankar. Hur ska man kunna nå ut med alla spännande böcker av kända, internationella författare till rätt målgrupp: till män som uppskattar deckare och action? Som vill läsa Jeffrey Archer, Jan Guillou, Clive Cussler, Peter Robinson och många, många, många fler.

Lösningen blev att starta en bokklubb för män. Succén blev omedelbar och den lilla klubben som först hette Underhållningsbokklubben växte snabbt och döptes efter några år om till SpänningsZonen för att ännu bättre spegla innehållet. 

Idag är SpänningsZonen Sveriges enda bokklubb specialiserad på spänningslitteratur – en unik position på den svenska bokklubbsmarknaden. Medlemstidningen som utkommer tolv gånger per år Innehåller de bästa och bredaste utbudet av hårdkokta thriller, adrenalinfylld aktion och gastkramande deckare.

SpänningsZonen står för kvalitet. Fyrtio års erfarenhet av rafflande spänning ger dig garanterat det bästa utbudet av de bästa böckerna.