Allt det här får du som medlem i Spänningszonen

  • Du köper hur mycket du vill och i den takt du själv väljer. 
  • Medlemstidningen presenterar varje gång Månadens bokval till ett förmånligt pris. Om du vill ha boken behöver du inte göra något, utan den kommer automatiskt hem till dig efter beställningsperiodens utgång.
  • Om du inte vill ha Månadens bokval måste du, före sista svarsdatum, tacka nej till den här på www.spanningszonen.se, genom att ringa vår automatiska beställning/avbeställning dygnet runt: 08-696 88 50, eller använda medlemstidningens portofria svarskort.
  • Övriga böcker som du vill ha beställer du antingen här på vår hemsida, genom att ringa 08-696 88 50, eller på det portofria svarskortet.
  • Du betalar en enda expeditionsavgift, fn 39:-, oavsett hur många böcker du köper.
  • Snabba leveranser. Du får normalt dina böcker inom en vecka, och i de flesta fall direkt hem till din dörr. Skulle du ångra dig har du alltid 14 dagars retur- och ångerrätt från det du har mottagit din bokförsändelse. Väljer du att returnera försändelsen svarar du för kostnaden av returfrakten.
  • Du kan när som helst efter uppfyllt åtagande lämna klubben genom att kontakta Spänningszonens kundservice.

Bonnier Vid beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnierkoncernen för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnierkoncernen för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Jag har rätt att återkalla samtycket vilket jag gör genom att kontakta Bonnier via respektive produkts kundtjänst.

För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se.