Medlemsregler

BRA ATT VETA SOM NY MEDLEM

SPÄNNINGSZONEN förbehåller sig rätten att godkänna nya medlemmar. Det innebär att du:
• Måste vara en ny medlem. Erbjudandet gäller alltså inte dig som redan är medlem.
• Måste vara fri från tidigare inkassokrav hos Bonnierförlagen.
• Måste vara minst 18 år och bo i Sverige.

Medlemsregler

 • Du betalar en enda expeditionsavgift, fn 39:-, oavsett hur många böcker du köper.
 • I medlemsbladet, som kommer var fjärde vecka, presenteras Månadens bokpaket till ett förmånligt pris. Om du vill ha bokpaketet behöver du inte göra något, utan det kommer automatiskt hem till dig efter beställningsperiodens utgång.
 • Om du inte vill ha Månadens bokpaket måste du, före sista svarsdatum, tacka nej till det här på www.spanningszonen.se, genom att ringa vår automatiska beställning/avbeställning dygnet runt: 08-696 88 50, eller använda medlemsbladets portofria svarskort.
 • Övriga böcker som du vill ha beställer du antingen här på vår hemsida, genom att ringa 08-696 88 50, eller på det portofria svarskortet.
 • Snabba leveranser. Du får normalt dina böcker inom en vecka, och i de flesta fall direkt hem till din dörr. 
 • Du har full ångerrätt inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Du står själv för portokostnaden. Låt fakturan följa med i paketet du returnerar då returen skall innehålla information om fakturanummer, produkt, ditt medlemsnummer, namn och adress. Du ansvarar för att varan kommer i retur till oss. När du återsänder en produkt kan du använda paket eller brev. Du är ansvarig för minskning av produktens värde som en följd av annan hantering än den som är nödvändig för att kontrollera att du fått rätt produkt.
  Du måste meddela oss att du vill ångra ditt köp inom 14 dagar och returnera produkten inom 14 dagar från det att du meddelat oss. Om du vill använda vår ångerrättsblankett kan du ladda ner den här. Det räknas inte som ångerrätt om du nekar mottagande av varan eller låter den gå i retur utan att först tydligt meddela oss att du vill utnyttja din ångerrätt.
 • Dina böcker levereras normalt mot faktura och vid dröjsmål med betalningen debiteras en påminnelseavgift på 60:-. Vi förbehåller oss rätten att debitera postvända paket en kostnad av fn 149:-.
 • För återbetalning av tillgodo tar vi ut en administrativ avgift, f.n. 95 kr.
 • Fullgod kundservice. Skulle du behöva ytterligare information, hjälp eller om något fel skulle uppstå hjälper vi dig gärna. Vill du gå ur klubben efter uppfyllt åtagande kontaktar du bara vår kundservice.

Kontaktuppgifter

Telefon: 08-696 88 50
E-mail: kundservice@sz.bonnier.se

Öppettider kundservice 
mån-fre mellan 08.00 - 18.00 lör-sön stängt

Adress
SpänningsZonen
Box 613
831 27 ÖSTERSUND

Org nr 556023-8445

 

Bonnier AB logga  Vid beställning samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress, mobiltelefonnummer för samtal och sms-meddelanden och eventuella andra digitala adresser, får lagras och användas inom Bonnierkoncernen för digitala tjänster, marknadsföring, samt för statistik- och analysändamål.

Uppgifter som jag direkt eller indirekt lämnar genom att använda Bonniers digitala tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga kunduppgifter användas inom Bonnierkoncernen för marknadsföringsändamål och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig, samt för utveckling av nya tjänster. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med hjälp av bland annat cookies.

Samtycket är giltigt till dess jag själv säger upp det, och upphör inte om tjänsten inte nyttjas och samtycket är heller inte beroende av eventuella köp av produkter.

Jag har rätt att återkalla samtycket vilket jag gör genom att kontakta Bonnier via respektive produkts kundtjänst.

För ytterligare information om behandling av personuppgifter, se www.kunddata.bonnier.se.