Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera, Per Morberg
  • ”Till köttbullar dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar?”
  • Av författaren till älskade kokböcker som Morberg: scenen, livet och konsten att laga mat, Morberg lagar husmanskost, Morberg grillar och Morberg jagar och lagar!
  • Antal sidor 280 (Inbunden)
  • Art.nr 49510 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2015
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174244953
  • Utg.år 2015
Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera, Per Morberg Fler bilder

Morberg : maten, drycken och konsten att kombinera

249 kr
  • ”Till köttbullar dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sådant som fungerar?”
  • Av författaren till älskade kokböcker som Morberg: scenen, livet och konsten att laga mat, Morberg lagar husmanskost, Morberg grillar och Morberg jagar och lagar!

100 favoriträtter och perfekta drycker därtill!

Nu blir Per Morbergs mat ännu godare! I sin nya maffiga bok - en perfekt present - har han mixat sina allra bästa recept med ett trettiotal nya och tipsar om dryckerna som tar smakupplevelsen till nya höjder.

Till varje rätt rekommenderar han tre olika drycker - öl, vin och champagne förstås men också mjölk, lingondricka och mycket annat. Helt enkelt sina favoriter. Det blir pinot noir, portugisiskt vitt och chardonnay till kycklingen med dragonsås, svensk ljus lager, IPA och klosteröl till sjömansbiffen och bordeaux, bordeaux och åter bordeaux till söndagssteken.

Följ med till Morbergs värld av smaker. Res med till Frankrike och lär dig mer om hur man kombinerar mat och dryck. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Men kom ihåg att alltid lita på din egen smak.

Läs mer
  • Antal sidor 280 (Inbunden)
  • Art.nr 49510 (Inbunden)
  • Förlag Bonnier Fakta, 2015
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789174244953
  • Utg.år 2015

Fler böcker av samma författare

Nyheter