Allt om att röka kött, Will Fleischman
  • Lär dig röka i vanlig grill!
  • Antal sidor 191 (Häftad)
  • Art.nr 56564 (Häftad)
  • Förlag Tukan Förlag, 2017
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789176178133
  • Originaltitel Smoking Meat
  • Utg.år 2017
  • Översättare Sandra Medin
Allt om att röka kött, Will Fleischman Fler bilder

Allt om att röka kött

145 kr
  • Lär dig röka i vanlig grill!

Allt om att röka kött, fisk m.m!

Hur använder man olika rökar, hur man kan röka i kol- eller gasolgrillen, hur får man bästa resultat? Här får du en komplett handbok till hur du lyckas med rökning av kött av olika slag.

Första kapitlet i boken avhandlar olika slags rökar, hur man använder dem och skillnader i resultat. Om du inte redan har en rök så får du en handfast guide som hjälper dig att välja rätt typ. Men du måste inte ha en rök. Med rätt teknik kan du röka i vanliga kol- och gasolgrillar också. Här visas i detalj hur du då går tillväga.

Efter genomgångar av tekniker följer sex kapitel med recept. Varje kapitel handlar om olika typer av kött (nöt, fläsk, fågel, lamm, vilt samt fisk och skaldjur) och inleds med en genomgång med specifika tips och olika slags styckningar. Vid varje recept finns också konkreta instruktioner samt även lite serveringstips.

Längst bak i boken finns några sidor med vegetariska recept och såser gjorda på rökta ingredienser.

Läs mer
  • Antal sidor 191 (Häftad)
  • Art.nr 56564 (Häftad)
  • Förlag Tukan Förlag, 2017
  • Genre Mat och dryck
  • ISBN 9789176178133
  • Originaltitel Smoking Meat
  • Utg.år 2017
  • Översättare Sandra Medin

REA 89 kr/st