Bakom din rygg, Sofie Sarenbrant
  • Hennes böcker har sålts i över 1 MILJON exemplar!
Bakom din rygg, Sofie Sarenbrant

Bakom din rygg

239 kr
  • Hennes böcker har sålts i över 1 MILJON exemplar!

1:a delen i Sarenbrants NYA thrillerserie!

I tre år har Jenny varit frisör hos den skicklige Stefano på den anrika Salong De Luca på Östermalm. Men sedan den präktiga Beatrice slutade och ersattes av den unga, självsäkra Angelina känns det inte längre roligt att vara här. Allt i salongen som tidigare inte fick ruckas en millimeter ska nu plötsligt förändras – på Angelinas initiativ. Det verkar som om Stefano lyder hennes minsta vink.

För Angelina Silver leker livet. Äntligen har hon nått sitt mål att få arbeta på Stockholms mest fashionabla frisörsalong. Men om hon ska lyckas behålla den nyvunna positionen krävs det att hon arbetar hårdare än någon annan och finputsar sin image dygnet runt. Hon kan aldrig tillåta sig att slappna av.

Det den exklusiva kundskaran på Salong De Luca inte känner till är att de alla den här våren tycks sväva i livsfara. För en tidig morgon hittas en av salongens välbärgade stamkunder död – brutalt mördad i sin tjusiga villa i Bromma. Och det visar sig att mordoffret, det första av fler som har kopplingar till salongen, har blivit nedstucket med ett mycket vasst föremål …

Läs mer

Fler böcker av samma författare

  • Tiggaren

    Sofie Sarenbrant 229 kr

REA 89 kr/st