Köpvillkor

Leveranstid
Vi levererar våra böcker dagligen och normalt har du dina böcker inom 7-10 dagar. Vi reserverar oss för att böcker kan ta slut. Vi levererar till adresser i Sverige.

Porto & exp.avgift
Du betalar bara ett pack och porto, för närvarande 39 kr, oavsett hur många böcker du beställer vid ett och samma tillfälle. Du tjänar alltså på att beställa fler böcker samtidigt.

Betalning
Du kan välja att betala mot faktura. Du har då 25 dagar på dig att betala. Det går även bra att betala med kreditkort, vi accepterar Mastercard och Visa. För återbetalning av tillgodo tar vi ut en administrativ avgift, f.n. 95 kr.

Månadens bokval
Köper du andra böcker än månadens bokval ur vårt sortiment och vill även ha månadens bokval, behöver du inte göra någonting, den ligger redan i din kundkorg. Om du inte gör någon beställning eller avbeställning före sista svarsdag skickas månadens bokval till dig automatiskt.

Bekräftelse
Efter du klickat på Genomför betalning får du möjlighet att skriva ut en bekräftelse. Vi reserverar oss för slutförsäljning av produkter, prisändringar och felaktiga prisuppgifter.

Ångerrätt
Du har full ångerrätt inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Du står själv för portokostnaden. Låt fakturan följa med i paketet du returnerar. Det går bra att använda emballaget som du fick av oss. När du återsänder en produkt kan du använda paket eller brev. Du är ansvarig för minskning av produktens värde som en följd av annan hantering än den som är nödvändig för att kontrollera att du fått rätt produkt.

Du måste meddela oss att du vill ångra ditt köp inom 14 dagar och returnera produkten inom 14 dagar från det att du meddelat oss. Om du vill använda vår ångerrättsblankett kan du ladda ner den här.

Returen ska innehålla information om fakturanummer, produkt, ditt medlemsnummer, namn och adress. Du ansvarar för att varan kommer i retur till oss.

Har du betalat i förskott betalar vi tillbaka pengarna på samma konto som du betalade från. Återbetalning sker senast 14 dagar efter det att vi mottagit din retur.

Du skickar böckerna till vårt lager på adress:
Spänningszonen
Samdistribution
173 80 Stockholm

Reklamation
Om en annan bok har levererats än den du har beställt, eller om boken är skadad skall en reklamation göras till Kundservice, antingen via e-post eller på telefon 08-696 85 50 (öppettider mån-fred 8.00-18.00).

Kundservice skickar då en portofri adresslapp så att du kan skicka tillbaka den felaktiga/skadade boken till oss kostnadsfritt, och du ersätts med en ny bok om så önskas. Du kommer att ersättas vid eventuella kostnader vid en godkänd reklamation.

Samtycke
Genom mitt köp samtycker jag till att Bonnierkoncernen behandlar mina personuppgifter, min e-postadress och mitt digitala användarmönster för att anpassa marknadsföring och tjänster. Behandlingen beskrivs på kunddata.bonnier.se

Tvist
Vid tvist följer Spänningszonen alltid ARNs rekommendationer. Om du inte är nöjd kontakta vår kundservice så försöker vi lösa problemet tillsammans.