Varan tillagd
238 kr 378 kr
Månadens bokval

Artikelnr: 51995

Lägg i varukorg

Du måste logga in för kunna avbeställa Månadens bokval.

Beskrivning

Saknar dig av Harlan Coben

Cobens NYA grymt spännande thriller! 1:a på New York Times bestsellerlista!

Som få andra skildrar Harlan Coben den yttersta skräcken och ondskan. ”Saknar dig” är en isande thriller om de band som håller oss fast i det förflutna, och om de band som förenar oss i nuet. 

Gerard Remington har förberett allt i detalj. Den påkostade diamantringen. Flygresan. Hotellet. Restaurangen. Till och med vinerna är förbeställda. Han vet precis när och var på den karibiska ön han ska fria till Vanessa. På stranden, i en blomstersmyckad palmbladshydda, i fullmånens sken.

Men trots alla noggranna förberedelser går något åt helt fel när han åker till flygplatsen. På parkeringen blir han brutalt överfallen och förlorar medvetandet.

När Gerard vaknar upp förstår han först ingenting. Fastän han slår upp ögonen är det kolmörkt omkring honom. Det känns kallt. Och det luktar konstigt. Något fuktigt och mustigt.

Som jord. Som nygrävd jord.

Det Gerard Remmington inte vet är att han ligger i en specialbyggd trälåda i en primitiv jordkällare. Och att det finns ytterligare tretton liknande jordkällare på den egendom i Pennsylvania dit han förts. Och att det även i de andra jordkällarna hålls personer fångna ...

Vem är Evan Smoak? av Greg Hurwitz

”Evan Smoak är den mest spännande huvudpersonen sedan Jack Reacher. Och Reacher skulle verkligen gilla den här killen.” Jonathan Kellerman

”Vem är Evan Smoak?” är en oerhört spännande och välskriven thriller som toppar bestsellerlistorna världen över. Det är dags att möta den mystiske Mr Smoak – mannen som egentligen inte finns.

Evan Smoak lever under falsk identitet, och hans pent-housevåning är ett ointagligt, högteknologiskt fort. Han har lägenheter, bilar och vapengömmor strategiskt utplacerade över hela Los Angeles. Men Smoak är inte paranoid. Han är däremot en topphemlig agent, och det här är bara vanligt säkerhetstänk.

Redan vid tolv års ålder valdes Smoak ut av en topphemlig organisation inom det amerikanska försvaret och tillbringade resten av sin uppväxt med hårdträning i organisationens regi. Målet? Att skapa extremt kompetenta operatörer som kunde agera helt självständigt utan något stöd från statens sida.

Men nu, många år senare, har Smoak tröttnat. När han väljer att bryta med organisationen använder han alla sina färdigheter för att till synes försvinna spårlöst, och i hemlighet utvecklar han ett personligt projekt: att hjälpa de allra mest desperata.

Men nu är någon honom på spåren. Någon som känner till organisationen, och som ser Smoak som en riskfaktor. Någon som vet att han en gång var känd enbart under kodnamnet Orphan X

Läs mer

Nyheter